Sugar Art
I konditor-verdenen er det et helt hav av muligheter å utforske for en kreativ og pirkete kakeelsker. Jeg har jobbet mye med noen teknikker, og så vidt vært innom andre - men denne "bakeperioden" jeg har kommet inn i, ser ut til å være langvarig - kanskje "for life"? Det blir garantert mer kakekunst på denne bloggen, og her er noen eksempler på hva jeg driver med :)Sommerfuglkake til 1-årsdag |
Strandkake (med marsipan, royal icing-sjøgress, sitronkake, sitronfromasj og sjokoladekrem) |
Min første bryllupskake; porsjonskaker+toppkake med love heart-tema, red velvet med ostekrem og lemon curd, hvit sjokoladefondant og håndlagde blomster <3
Blomster, blomster og atter blomster; en rask, liten 17-mai-kake til venstre, dekor til dåpskake under - alt 100% spiselig
Saftig Pink Velvet-kake med bringebærkrem, dekket i marsipan, med kaketårn og hjemmelagde Hello Kitty-figurer :3
Knerten er i vinden :) |
No comments:
Post a Comment