Pages

Labels

Friday 12 October 2012


Sugar Art

I konditor-verdenen er det et helt hav av muligheter å utforske for en kreativ og pirkete kakeelsker. Jeg har jobbet mye med noen teknikker, og så vidt vært innom andre - men denne "bakeperioden" jeg har kommet inn i, ser ut til å være langvarig - kanskje "for life"? Det blir garantert mer kakekunst på denne bloggen, og her er noen eksempler på hva jeg driver med :)



Sommerfuglkake til 1-årsdag


Strandkake (med marsipan, royal icing-sjøgress, sitronkake, sitronfromasj og sjokoladekrem)

Selvsagt  må man lære å lage roser i marsipan og fondant når man er hobby-konditor
 



Min første bryllupskake; porsjonskaker+toppkake med love heart-tema, red velvet med ostekrem og lemon curd, hvit sjokoladefondant og håndlagde blomster <3

 
Blomster, blomster og atter blomster;  en rask, liten 17-mai-kake til venstre, dekor til dåpskake under - alt 100% spiselig











Saftig Pink Velvet-kake med bringebærkrem, dekket i marsipan, med kaketårn og hjemmelagde Hello Kitty-figurer :3


Sterke farger og drama er gøy!


Knerten er i vinden :)

God helg!


No comments:

Post a Comment